Uitgelicht

The Gym

The Gym Apeldoorn is de plek om je fitnessdoelen te bereiken. Hun filosofie? Het maximale halen uit je klanten betekent hen het maximale bieden als ze de stap hebben gezet om het maximale uit zichzelf te halen.

01.-

De vraag

The Gym Apeldoorn

Wil je ons helpen met de digitale kant van ons concept?

02.-

De oplossing

SMART

De inrichting van een database gestuurd proces, waarmee elke stap van de klant wordt geregistreerd en gesynchroniseerd met zijn profiel; van intake, tot alle trainingen, tot het behalen van het doel. De database bevat een centrale agenda en een koppeling met een SMS-server voor het versturen van afspraakreminders en andere boodschappen. De database is gekoppeld aan een nieuwe website met het verhaal van The Gym Apeldoorn en als call-to-action een gratis proefles. Bestaande klanten kunnen hier inloggen en zich aanmelden voor groepslessen. Er is bovendien een uitgebreide webshop voor kleding en accessoires. In de site is een Whatsapp-assistent ingebouwd voor directe opvolging van bezoekers / leads.

03.-

Testimonial

The Gym Apeldoorn over Smart Concepts

‘Vanaf de eerste dag hebben wij onze automatiseringsbehoefte in handen gelegd van Smart Concepts. Het meedenken in de praktijk en het maken van de vertaalslag door Jasper, heeft ons doen verbazen. De snelheid waarmee Willem aanpassingen, oplossingen en innovaties programmeert, hebben ons enorm geholpen. Als nieuw concept wil je innoveren, voorop lopen en het beter doen dan de rest. Ons team maakt dat, samen met Smart Concepts, tot op de dag van vandaag waar.’

04.-

Ontwikkeling

Wat heeft Smart Concepts gedaan?

Bouw website gekoppeld aan database voor registratie van klanten, webshop en offline verkopen

Ticketsysteem (inclusief opwaarderen en kortingsmodule) voor groepslessen

Klantportaal met inzicht van elke stap in het proces (van start tot vordering)

KPI’s verwerkt in een centraal dashboard voor locatiemanagers, therapeuten, trainers en klanten

Koppeling met het facturensturen.nl

Koppeling met Mollie (iDEAL) voor de betaling per transactie (webshop), per factuur (op rekening) en automatische incasso (abonnementen)

In ontwikkeling: The Gym App met persoonlijk ontwikkelschema, voedingsadvies en inzicht in persoonlijk dossier