Uitgelicht

AVS Parkshop

Vakantieparken Droompark De Hooge Veluwe in Arnhem en Droompark De Zanding in Otterlo liggen midden in de natuur van de Veluwe. Gasten kunnen voor al hun dagelijkse boodschappen terecht bij de Parkshop. Daar worden vers gebakken broodjes, brood van de echte bakker, fruit, melkproducten, frisdrank, ijsjes, verzorgingsproducten etc. verkocht. De plotselinge lockdown in 2020 vanwege de coronamaatregelen zorgde voor een grote uitdaging. Alles faciliteiten van de vakantieparken moesten worden gesloten, dus ook de Parkshops. Wat nu?

schermen-avs-parkshop

01.-

De vraag

AVS Parkshop

Kun je voor ons een webshop maken die voldoet aan specifieke wensen vanwege verschillende klantgroepen en dat moet heel snel!

02.-

De oplossing

SMART

De bouw van een database gestuurde webshop, die met een link gekoppeld is in de apps van de vakantieparken waar AVS Parkshops actief is. Zo hebben we snel een online supermarkt met haal- en brengservice kunnen realiseren. Via de webshop kunnen gasten bestellingen plaatsen voor producten die beschikbaar zijn op het park waar ze verblijven en die bij hun huisje laten bezorgen. Gasten rekenen online af. Ze krijgen per SMS een bevestiging van hun bestelling en een aankondiging van de bezorging. Het systeem genereert realtime omzetoverzichten per park en bevat een centraal dashboard voor lobbymedewerkers, orderpickers en management.

03.-

Testimonial

AVS Parkshop over Smart Concepts

‘Via, via kwamen we in contact met Jasper. Snelheid was in ons geval essentieel, want een gesloten winkel is een verliesgevende winkel. Binnen no time werd er geschakeld en begon webbouwer Willem met het opzetten van een database, die gevuld werd met mijn Excellijsten. Al binnen enkele dagen kon ik productfoto’s toevoegen en konden we live. Geweldig! Vanaf de eerste dag was duidelijk dat we de keuze voor een webshop veel te lang hadden uitgesteld. Dat hadden we veel eerder moeten doen. Smart Concepts is een goed bereikbaar team dat in staat is de praktijk naar een digitale oplossing te vertalen.’

04.-

Ontwikkeling

Wat heeft Smart Concepts gedaan?

Database gebouwd met een centraal gestuurd assortiment dat wordt aangeboden op verschillende sites

Database bevat een ordersysteem om inkopen geautomatiseerd te doen en snel te orderpicken

Koppeling met SMS-server voor de bevestigingen van de bestelling en aankondiging van de bezorgingen

Koppelingen met verschillende apps

Verschillende websites met verschillende assortimentsweergave gestuurd vanuit een basisassortiment

Omzetoverzichten per park/webshop gegenereerd vanuit een centraal punt

Koppeling met Mollie (iDEAL) voor de betaling per transactie (webshop) en per factuur (op rekening)

KPI’s verwerkt in een centraal dashboard voor lobbymedewerkers, orderpickers en management.