Uitgelicht

BijHuub

Website
bijhuub.nl
App Store
BijHuub App
Google Play
BijHuub App

BijHuub is een multifunctionele, groene locatie voor borrelen, eten en events op een bijzondere plek aan de rand van Alkmaar, midden in het bollenlandschap. BijHuub gelooft in het motto ‘work hard, play hard’. Initiatiefnemer Errol Dekkinga is daar het voorbeeld van. Hij is een visionair, innovator en een ondernemer pur sang.

01.-

De vraag

BijHuub

Kun je voor ons een kassaloos bestel- en betalingssysteem maken?

02.-

De oplossing

SMART

Dit is een business case waar je als automatiseerder buikpijn van krijgt en tegelijkertijd van droomt. Wij hebben de BijHuub-app gelanceerd. Hiermee kunnen gasten eenvoudig met hun smartphone een tafel reserveren, eten en drinken bestellen en direct afrekenen. Ook tickets voor evenementen kunnen zo worden geboekt en betaald. Dat betekent minder contactmomenten en geen wachttijden. Door vanuit de database standaard Bluetooth printers aan te sturen, komt de bestelling direct bij de juiste bar of keuken. Vervolgens stuurt de database de output ook via de app naar de runners (bedieners); gewoon via een mobiele telefoon.

bijhuub-posters

03.-

Testimonial

BijHuub over Smart Concepts

‘Sinds de zoektocht naar het concept van BijHuub hebben wij Smart Concepts gevraagd om onbeperkt met ons mee te denken; zolang het maar innovatief, praktisch en creatief zou zijn. Na het eerste seizoen te hebben gedraaid met het systeem kwamen we tot de conclusie dat we nog zoekende zijn naar het antwoord op de vraag: ‘Wat is BijHuub?’ Jasper bood ons drie trainingen aan om het antwoord te vinden; the why, the how en the what. We hadden geen idee, echt niet, maar gingen er met open vizier in en kwamen er met antwoorden uit. We stoppen met à la carte en passanten en gaan vol gas op evenementen. Onze basis is toen geformuleerd in: ‘Voor elk leefmoment is het antwoord BijHuub’. Het resultaat van de trainingen werden gevisualiseerd en de weg ernaar toe wordt begeleid. Maar het allerbelangrijkste is dat wij nu een concept hebben waar we achter staan, elke dag voor werken en waar we naam mee gaan maken.’

04.-

Ontwikkeling

Wat heeft Smart Concepts gedaan?

Database met koppeling naar de Appstores

Aansturen vanuit de database naar hardware zoals printers, tablets en telefoons

Koppeling met Mollie (iDEAL) voor direct afrekenen van consumpties en tickets voor evenementen

KPI’s verwerkt in een centraal dashboard voor de keuken, bar en het management

Een app voor het boeken en betalen van tickets voor de evenementen

Een website die commerciële content synchroniseert met de commerciële zijde van de app.

Ontwikkeling van een unieke website

Whatsapp-assistent voor directe opvolging leads/bezoekers op de website

QR-code oplossing voor acties en dineren ‘op rekening’

Conceptbegeleiding door de Smart Concepts trainingen voor het team

Oplevering: Plan van Aanpak, Talenten, Strategie en Tegelwijsheden