Steun onze actie!

Steun onze actie! Doe jezelf of jouw geliefden een No Waste kerstpakket kado en doneer automatisch € 10,- per pakket aan de Voedselbank

Hoe werkt het?

Bij kerstpakketten-thuisbezorgd.nl/missie538 bestel je eenvoudig No Waste kerstpakketten en deze sturen we naar jou of jouw geliefden op.

Nu we elkaar moeilijk kunnen zien is dit pakket ideaal om toch van je te laten horen en vrienden, familie of personeel een geschenk te geven.

We bezorgen het gekozen pakket aan huis of op locatie en indien gewenst met een kaart voorzien van jouw persoonlijke boodschap.

Help nu en koop ons No Waste kerstpakket:

kerstpakketten-thuisbezorgd.nl/missie538

In dit No Waste kerstpakket zitten producten die korter op de houdbaarheidsdatum zitten of een drukfout op de verpakking bevatten en zodoende regulier niet meer aangeboden worden. De producten zijn echter nog kwalitatief uitstekend te consumeren in de kerstperiode en worden zoveel mogelijk geleverd via lokale leveranciers. Het kerstpakket kost 30 euro, waarvan 10 euro rechtstreeks aan de Voedselbank wordt gedoneerd, net als de producten die uiteindelijk niet in de kerstpakketten belanden.

Daarnaast stellen wij in samenwerking met uitgeverij Keff & Dessing van Floortje Dessing het boek ‘Eerlijk eten’ tegen een gereduceerd tarief beschikbaar, omdat ook zij pleiten voor een zuinigere maatschappij met minder voedselverspilling. Dit boek staat boordevol heerlijke, gezonde Fairtrade recepten. Het No Waste pakket met het boek ‘Eerlijk eten’ kost 45 euro, waarvan 15 euro aan de Voedselbank wordt gedoneerd.